Hiteles cégkivonat letöltés bárhol, bármikorA cégkivonat az egyik leggyakoribb céges dokumentum, rengeteg ügyintézésnél szerződéskötésnél kérik a bemutatását, csatolását. Ennek megfelelően különböző helyeken, időpontokban lehet szükség a beszerzésre. Szerencsére lehetőség van az azonnali beszerzésre, köszönhetően a hiteles cégkivonat letöltés lehetőségének.

A cégkivonat letöltés bárhol, bármikor működik, internetelérésre van hozzá szükség, valamint egy bankkártyára. Maga a letöltési folyamat a következőképpen működik.

Felkeresünk egy cégkivonat, céges dokumentum kibocsátásával foglalkozó weboldalt. Ezek a weboldalak (cégek) céges dokumentumokat állítanak ki ellenszolgáltatás fejében. Maga a rendszer teljesen automatizált, így akár hétvégén vagy ünnepnapokon is használható hiteles cégkivonat, céges dokumentum letöltésére.

A kiválasztott weboldalon kikeressük a cégek, melynek a cégkivonatára szükségünk van. Nem csak a saját cégünkről tudunk tehát itt céges dokumentumokat igényelni, hanem bármelyik cégről. A cég kikeresése nagyon egyszerűen működik, cégnév, adószám és cégjegyzékszám alapján is lehet keresni a rendszerben.

Ha megvan a cég, akkor a dokumentum típusát kell kiválasztani. A cégkivonat a leggyakoribb céges dokumentum, de lehet beszerezni cégmásolatot, mérleget, névjegyet is. A dokumentum kiválasztása után kosárba tesszük azt, megadjuk a számlázási információkat, hogy melyik e-mail címre szeretnénk megkapni a dokumentumot, majd pedig bankkártyával fizetünk. A sikeres fizetést követően a rendszer percek alatt elkészíti az igényelt cégkivonatot, kiküldi a megadott e-mail címre, és már hozzá is jutottunk a szükséges cégkivonathoz.