Melyek a kedvenc női nyári ruha színek?A divatos, egyedi öltözködés szempontjából a nyár a legnépszerűbb időszak, nem kell ugyanis kabátot és hosszú nadrágot viselni folyamatosan, így sokkal egyszerűbben lehet az aktuális divatnak megfelelő színeket, ruhákat viselni. Mutatjuk, hogy az idei nyáron milyen színek hódítanak.

Általánosságban elmondható, hogy nyáron az élénkebb színek dominálnak. Az olyan élénk színek, mint pl. a lila vagy a narancssárga kifejezetten jól mutatnak a nyári ruhákon, legyen szó elegáns öltözetről, vagy egy egyszerűbb tunikáról. Hasonlóan népszerűek nyáron a vidám, fiatalos színek. Ilyenek pl. a különböző neon színek, vagy a pink. Ezekről a színekről sok hölgy úgy gondolja, hogy a fiatalabbaknak állnak jól, azonban ez nem feltétlenül van így. Különösen akkor, ha nem egy teli színű pink felsőt választunk, hanem inkább mintás, szolidabb változatot.

Az élénk színek választása előtt érdemes azt végiggondolni, hogy milyen színek illenek hozzánk. Világos bőr és szőke haj esetén általában a sárgás, zöldes színeket érdemes nyáron választani. Szőkés haj és kék, zöld szemszínek esetén a vagányabb színek közül a kék és a rózsaszín színek azok, melyeket választani érdemes.

Világosbarna szemek és sötétebb bőrszín esetén gyakran érdemes a kevésbé feltűnő zöld és barna színeket választani a nyáron, akár egy kis fehérrel kombinálva. Sötét hajszín és sötétebb szemek esetén sötétebb színű ruhák is ajánlottak. Ilyen pl. a fekete vagy a sötétszürke.