Parkolási lehetőségek a budapesti reptér mellettHa autóval megyünk a reptérre, akkor valahol hagyni kell az autót az utazás idejére. Szerencsére számos parkoló van a Liszt Ferenc repülőtér mellett, melyek segítségünkre lesznek. Ezek a parkolók nem tartoznak a reptérhez, hanem magán parkolókról van szó, ennek ellenére nagyon sokan választják ezeket a parkolókat, mert több szempontból is kiváló szolgáltatásokat kínálnak.

Ezek a parkolók kedvező árakkal rendelkeznek, ráadásul a kedvező árakért nem kell semmiről lemondani. Fontos, hogy olyan parkolót válasszunk, amely éjjel-nappal őrzött, és lehetőleg folyamatos kamerás megfigyelés alatt is áll. Szerencsére a legtöbb parkolónál ezek alapvető szolgáltatásoknak számítanak, ahogy a reptéri transzfer is. A reptéri transzfer lényege, hogy a parkolótól a terminálhoz, visszaérkezéskor pedig a termináltól a parkolóhoz szállítanak minket. Ennek köszönhetően a lehető legkényelmesebb lesz a reptérre érkezés, nem kell csomagokat cipelni, és idegeskedni sem kell, mert tudják, hogy mikor hova kell érkeznünk indulás előtt.

A legtöbb ilyen reptéri parkoló szabadtéri, de szinte mindegyik helyen van lehetőség fedett parkoló bérlésére is, ha egy kicsit korábban foglalunk.

Vannak olyan parkolók, melyek plusz szolgáltatásokat is kínálnak. Ilyen lehet pl. az autómosás és tisztítás, így mire visszaérkezünk, egy tiszta autó fog minket várni. Másik plusz szolgáltatás általában a repülés előtti csomag ellenőrzés, így előre megbizonyosodhatunk arról, hogy a csomagunk megfelel az előírásoknak, hogy nem lesz vele gond.